Искаш Бус? Позвъни 0700 456 45
0
media
media
media
media
media
media
media
media
media

Новият Dacia Duster в Столицата на културата 2019г.

        Както вече стана ясно, гр. Пловдив е победителят в надпреварата за „Европейска столица на културата“ за 2019 г. Концепцията, с която беше спечелена инициативата, е под наименованието „Заедно“, обединяваща хора от различните поколения, етноси, вероизповедания, различни професии и единна визия за културното развитие на града и целия Южен централен район на България. Благодарение на стратегията в Пловдив ще се развият изцяло няколко важни публични пространства, като например Тютюневите складове със своята забележителна архитектура, хълмовете и много други, преосмислени като площи за култура, спорт, отдих и забавления места. Един от проектите в града, който вече е започнал своето развитие, е едноименния занаятчийски квартал Капана като първия артистичен квартал на България.

            Освен забележителностите в града обаче има какво да се разгледа и види и в близките до него села и местности, а какво по-добро решение за достигането им би могло да има от новия Dacia Duster 4x4, който може да ви закара навсякъде? Емблематичният модел на Dacia е напълно променен – с нов дизайн, ново оборудване и изцяло актуализиран интериор. Продължавайки да бъде просторен, той остава перфектния и достъпен автомобил както за градска употреба, така и за труднопроходимите пътища и така нареченият Off Road.  Именно затова той е идеалното решение за всеки любител на пътешествията от какъвто и да било тип.

            С новият Dacia Duster 4x4 може да се насладите отблизо на градската красота и възловите места и забележителности на Пловдив. Лесен за маневриране и с олекотен вече волан, снабден с 4 камери за помощ при паркиране, той е идеален за вашата разходка в града на тепетата. Двигателят е толкова тих, че трудно бихте различили дали е бензинов или дизелов, но достатъчно пъргав, за да изпреварвате със самочувс

Коментари: 0
Няма коментари
Leave a Reply

Your email address cannot be published. Required fields are marked*