Искаш Бус? Позвъни 0700 456 45
0
media
media
media

RENAULT MASTER Представяне

Новото Renault Master.

Нещо повече от професионализъм

Новият Renault Master (Рено Мастер) напълно безопасен, подобрен и с възможност за разнообразни конфигурации. Предлагащ се с 4 вида двигателя, се подрежда сред възможно най-икономичните и многофункционални превозни средства в класа си. Безопасно и безпроблемно пренася всякакъв вид товар при всякаква пътна обстановка.

Сега той е още по-мощен, надежден и напълно съобразен с всички съвременни изисквания за комфорт, дизайн, практичност, безопасност и удоволствие при шофирането.

Технологията Twin Turbo  спомага дизеловият двигател да съчетае по-голяма мощност и по-голям въртящ момент при ниски обороти, в резултат на това ефективността е по-голяма, а разходът на гориво по-малък.

Предлага се с вариант на предно и задно задвижване, също единични или двойни гуми, товарна платформа, фургон, самосвал, единична или двойна кабина, хладилно помещение, комби или бус за превоз на хора до 9 или 17 места, всичко е по избор на клиента. Конструиран е с възможност за транспортиране и на най-тежките твари.


Master се предлага с различни варианти фургони и товарни ванове, задоволяващи напълно изискванията и очакванията на всеки клиент. Праговете за товарене и разтоварване са ниски и удобни, страничните и задните отвори за достъп са оптимално широки, безопасността на превозвания товар е напълно осигурена.

Зона за товарене – в зависимост от модификацията капацитет на полезния обем може да бъде в границите между 8 м3 и 22 м3, а капацитет на полезният товар до 2 250 кг.

Удобство и практичност – Ергономичност на седалките и контролните уреди, просторна, шумоизолирана и климатизирана кабина снабдена с множество отделения за практично организиране на вещи. Обособена работна маса между седалките с подвижна поставка за удобно ползване на компютър и/или попълване на документи.


Безопасност – Една от най-приоритетните страни на този модел е – пълната безопасност. Доказателство за това са високо ефективните и автоматизирани системи, като: Системата ESP с функцията Extended Grip осигуряваща оптимално сцепление на автомобила; Функция помощ при потегляне под наклон; Система предотвратяваща преобръщане на ремаркето. Renault Master осигурява и максимална видимост за шофьора посредством моделите и разположението на огледалата за обратно виждане. Такъв пример е монтираното отпред в сенника на пътника огледало за обратно виждане „Wide View”, което отразява мъртвите зони и по този начин осигурява спокойствието при шофиране, особено в градски условия. Автомобилът разполага и с радар или камера засичащи препятствията по време на паркиране или други маневри и звуково известяване при намаляване на дистанцията.  Има също фиксирани светлини при завой осветяващи по-голяма площ и съответно осигуряващи по-голяма видимост.

Купето е оборудвано с регулируеми триточкови колани и с предни и странични въздушни възглавници за шофьора и пътниците.

Комфорт и системи –

1.Extended Grip, заедно с електронната система за контрол на треакторията (ESP), подпомага възстановяването на доброто сцепление на гумите при неблагоприятна пътна повърхност като сняг, пясък, кал.

2. Климатик с електронно управление.

3. USB порт.

4. Системи Eco-mode и Stop & Start.

5. Радио CD. Регулатор за ограничител на скоростта.

6. Фарове за мъгла.

7. Ключ с 3 бутона.

8. Ключ „Свободни ръце”.

9. Аларма.

10. Навигационна система Carminat TomTom GO500;

11. Bluetooth система „Свободни ръце”;Моделът се предлага с още множество други аксесоари като: Рейки на покрива; Рампа и стълба; Алуминиев багажник на покрива; Решетка предпазваща страничните и задните стъкла; Поставка за смартфон; Дървен нехлъзгащ се под, Шарнир/Теглич/Кука и др.


В каталога на Master са онагледени различни конфигурации и размери, което би улеснило още повече избора Ви.

Моделът има качествените характеристики и е в състояние да задоволи и най-високите изисквания на всеки клиент.


Новият Renault Master успява да намали разхода на гориво и емисиите на CO2 като същевременно се подобрява ефикасността. Новите двигатели Energy dCi 135 и Energy dCi 165 предлагат повече мощност и пестят до -1,5л/ 100км гориво. С Twin Turbo технология, съчетана със Stop & Start и ESM (Energy Smart Management – възстановяване при намаляване на скоростта), новият Master консумира 6,9л/ 100км.

ПРЕДИМСТВАТА НА TWIN TURBO :

Технологията "Twin Turbo" позволява на един дизелов двигател да се комбинират малък въртящ момент и висока ефективност, осигурявайки удоволствие от шофирането. С тази система, двигателят винаги функционира в рамките на своите оптимални диапазони за изпълнение, в непосредствена полза на потреблението, емисии на CO2 и ефективност.