Искаш Бус? Позвъни 0700 456 45
0
media

Renault Kangoo – по-конкурентен от всякога

Той дори изпреварва времето си с неповторимия дизайн, ултра високи технологични системи и несравнимото усещане за комфорт и сигурност. Подходящ  както за семейни и туристически пътувания, така и за служебни цели. Външният му вид е наистина творчески ориентиран, а пространството вътре организирано по съвършен начин, осигуряващо удобна подредба и прегледност на всички вещи. С новите си рекордно икономични и електрически  двигатели днес той е пример за енергийна ефективност.

Когато говорим за фирмен имидж, то този автомобил винаги ще Ви представя по най-професионалния и класен начин. Проектиран с неподправен ентусиазъм той излъчва ведрост,екстремност, решителност и едновременно стабилност и професионализъм .

Автомобилът е малък, а възможностите за товароносимост – големи. Удобен за всякакви пътувания, с всякаква продължителност, както кратки, така и дълги. Той ще Ви осигури несравними усещания във всеки един момент и първокласно пътуване, а възможностите за конфигуриране на купето ще Ви очароват с разнообразието си.

Комфорт:

-Освен безупречните пропорции в купето и предвидените  контейнери и ниши за различни вещи и принадлежности, автомобилът предлага и  оптимална мобилност и сгъваемост на седалките, което осигурява голямо пространство за багаж или друг товар.

-Снабден с всичко необходимо, за да улесни работния процес ,той разполага със стойка за преносим компютър, поставки за документи и др. и успешно наподобява удобството при работа в истински офис.

-Друго предимство е ниския плосък праг за удобство при товарене.

Възможности:

Моделът се предлага в къса и дълга версия с възможност до 7 места, и с три опции за дължина на товарната част. Трансформациите на седалките предоставят пространство с възможна дължина на товара до 2,85м*;

-При новото Канго местата отпред вече са три – мястото на водача и две пътнически;

- Остъклена или неостъклена задна част; без или със странични плъзгащи се врати;

-Релси на покрива преобразуващи се в багажник, без използването на инструменти;

-Автомобилът се предлага в богата гама модерни цветове и може да бъде съобразен изцяло със специфичността в концепцията на дадена компания;

- Разнообразни видове прегради, решетки, мрежи и други защитни покрития в товарното помещение служат, за обезопасяване и прецизно използване на пространството;

-И не на последно място панорамен отваряем покрив , който ще направи пътуването Ви по-вълнуващо и запомнящо се от всякога.

Икономичност :

Двигателите използвани във Формула 1 сега вече и в Рено.

Сред богатата си гама икономични двигатели (бензинови и дизелови)  Канго вече се предлага и със 100% електрически двигатели, без да правят компромиси с товароносимостта, пъргавостта или поддръжката на автомобила. Този двигател ще промени напълно представите Ви за икономичност и безшумност при работа.

 Двигателите dCi 75, 90, 110 с опция система Stop & Start имат изумителни показатели - 4,3 л/100 км и безупречно ниски нива на въглеродни емисии - 112г /км. Чрез системата EGR се осъществява рециркулация на отработените газове, тя спомага за по-голяма ефективност при по-нисък разход. Всичко това и още други фактори допринасят за ускорението, пъргавината и динамичността на двигателя.

Технологии :

1. (ESP) - електронна система за контрол на треакторията при хлъзгава, пясъчна и друга поднасяща настилка;

2. (ASR) - Електронна система за контрол на сцеплението;

3. (ABS) - Антиблокираща система на спирачките с електронно разпределение на спирачното усилие;

4. (AFU)- Авариен спирачен асистент

5. (MSR) - Система за регулиране на въртящия момент на двигателя при преминаване на по-ниска предавка;

6. (CSV) - Електронна система против недозавиване;

7. Асистент при потегляне под наклон и Extended Grip за оптимално сцепление;

8. Круиз контрол / ограничител на скоростта;

9. Асистент при паркиране с радар и камера за движение на заден ход,

10. Bluetooth® и AUX & USB технология за безжична телефонна връзка;

11. Renault R-Link – мултимедийна система;

12. Климатизация;

13. Сензори за дъжд и за светлина;

14. Предни и странични въздушни възглавници и триточкови колани;

Новите технологии компенсират грешките на шофьора и спомагат за напълно безопасно пътуване, както за пътуващите, така и за всички участници в движението.

Днес Рено е една от най-надеждните и предпочитани марки, освен заради безупречните параметри на своите автомобили, то и благодарение на вежливостта и вниманието към клиента, както при продажби, така и при обслужването по време на експлоатация.

Атрактивен, пъргав и компактен, това е само малка част от всичко с което може да запомним този автомобил!


  • 12. 02. 2018
  • Коментари: 0
Коментари: 0
Няма коментари
Leave a Reply

Your email address cannot be published. Required fields are marked*