Контакти

Централен офис

гр. София,
бул. Околовръстен път 235
тел.: 0700 456 45


Шоурум Renault & Dacia

гр. София,
бул. Околовръстен път 935
тел.: 0886 861 886

Шоурум Renault & Dacia

гр. Пловдив,
надлез „Родопи”, бул. Найчо Цанов 42
тел.: 0877 140 214

Шоурум Nissan

с.Труд,
ул. Карловско шосе 42
тел.: 0877 140 214

Форма за контакт